Over ons

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring in tegels en sanitair.

Meer dan 20 jaar ervaring in tegels en sanitair.

Showroom van 450 vierkante meter waar tegels en sanitair samenkomen in eindeloze mogelijkheden

Over ons

Roberto Tegels & Sanitair in Zwaag is dé tegel en sanitair specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Na 20 jaar als zelfstandig tegelzetter te hebben gewerkt, heeft Roberto in 2023 besloten om zijn eigen tegel en sanitair showroom te starten.

In de 20 jaar als tegelzetter heeft Roberto talloze badkamers mogen ontwerpen, renoveren en leveren. Daarnaast worden we steeds vaker gevonden voor tegels, vloeren en andere gerelateerde producten. We merken ook dat steeds meer mensen uit de omgeving onze showroom bezoeken voor deskundig advies op maat. Dit vervult ons met immense trots!

Bij Roberto Tegels & Sanitair kun je rekenen op onafhankelijk advies, hoogwaardige producten en vakmanschap. We streven ernaar om jouw droombadkamer of topvloer te realiseren.

Roberto Tegelzetter

Waarom kiezen voor Roberto Tegels & Sanitair?

Roberto Tegels & Sanitair is dé expert op het gebied van tegels en sanitair in Noord-Holland en omgeving. Roberto Tegels & Sanitair gaat voor de hoogste kwaliteit als het gaat om tegels en sanitair. Door meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk een stijlvolle badkamer of vloer kan zijn.

ONZE PARTNERS

Wij werken al jarenlang samen met dezelfde leveranciers en specialisten om de beste kwaliteit en service te kunnen garanderen.